Veľkonočná súťaž s Pulzom

Hľadá sa najoriginálnejšia veľkonočná fotografia. Pošlite fotku a vyhrajte poukaz od Koktail baru Aréna!

Blíži sa Veľká noc a ty sa už nevieš dočkať ako niekoho obleješ a vyšibeš? Alebo naopak, prekrúcaš oči nad touto hlúpou slovenskou tradíciou? Zapoj sa do našej súťaže a získaj za slovenské tradície 49-eurový poukaz od ružomberského Koktail baru Aréna.

Ako sa môžete zapojiť?

Stačí ak pošleš fotografiu s veľkonočnou tematikou na adresu: pulzradio@ku.sk.

Do predmetu správy uveďte: VEĽKÁ NOC.

Nezabudnite uviesť:  Vaše celé meno, vek a názov bydliska.

Priebeh súťaže

Fotky je možné posielať od 30. marca 2015 do 7. apríla 2015. Po poslednom dni budú mať súťažiaci týždeň na to, aby práve ich fotka získala na facebookovkej stránke PULZrádia čo najviac Like. Víťaza súťaže oficiálne vyhlásime 15. apríla a osobne mu odovzdáme zaslúženú cenu. Okrem hlavnej ceny ohodnotíme špeciálnou cenou aj fotografiu, ktorá sa bude najviac páčiť kolektívu PULZrádia. Fotka ktorá bude mať najviac Like vyhráva poukaz.

Podmienky a pravidlá súťaže

  1. Uverejňované budú len fotografie, ktoré neobsahujú vulgárny a erotický obsah.
    Za veľkonočnú tematiku sa nepovažuje obrázok korbáčov, kraslíc či iných vecí typických pre Veľkú noc, ktoré budú do fotky len graficky pridané.

 

  1. Na FB stránke Pulz rádia bude vytvorený album so súťažnými fotografiami, kde bude prebiehať hlasovanie formou zbierania „lajkov“. Každý autor má právo zdieľať tento album so svojou fotku za účelom zbierania hlasov.

 

  1. Fotografie nebude organizátor (PULZ rádio, Koktail bar Aréna) po ukončení súťaže posielať tretím stranám alebo inak šíriť ďalej na svojich webových a FB stránkach

 

  1. Výherca bude kontaktovaný emailom. V prípade, že neodpovie na mail do konca apríla, hlavnú cenu vyhráva druhá fotografia s najväčším počtom “Páči sa mi”.

V prípade akýchkoľvek otázok píšte na pulzradio@ku.sk.

Share

Spolupracujeme s

arena it klub reklama



Share