Veľká sviatočná súťaž

Hľadá sa najoriginálnejšia vianočná alebo silvestrovská fotografia. Pošlite fotku a vyhrajte poukaz od Koktail baru Aréna!

Máte vo svojom archíve zaujímavú a originálnu fotku? Ešte ste ju nestihli ukázať svojím priateľom? Zapojte sa do našej súťaže a získajte 49 eurový poukaz od najlepšieho miesta na biliard v Ružomberku.

Ako sa môžete zapojiť?

Svoje fotky nám môžete posielať na adresu: pulzradio@ku.sk.

Do predmetu správy uveďte: VIANOČNÁ-SILVESTROVSKÁ FOTO.

Nezabudnite uviesť:  Vaše celé meno, vek a názov bydliska.

Priebeh súťaže

Súťaž bude prebiehať od 18. decembra 2014 do 7. januára 2015. Po poslednom dni súťaže oficiálne vyhlásime víťaza a osobne mu odovzdáme zaslúženú cenu. Okrem hlavnej ceny ohodnotíme špeciálnou cenou aj fotografiu, ktorá sa bude najviac páčiť kolektívu Koktail baru Aréna. Fotka ktorá bude mať najviac Like vyhráva.

Podmienky a pravidlá súťaže

1. Uverejňované budú len fotografie, ktoré neobsahujú vulgárny a erotický kontext .

2. Na FB stránke Pulz rádia bude vytvorený album so súťažnými fotografiami, kde bude prebiehať hlasovanie formou zbierania „lajkov“. Každý autor má právo zdieľať tento album so  svojou fotku za účelom zbierania hlasov.

3. Fotografie nebude organizátor (PULZ rádio, Koktail bar Aréna) po ukončení súťaže posielať tretím stranám alebo inak šíriť ďalej na svojich webových a FB stránkach

4. Výherca bude kontaktovaný emailom. V prípade, že neodpovie na mail do konca januára, hlavnú cenu vyhráva druhá fotografia s najväčším počtom „Páči sa mi“ (lajkov)

V prípade akýchkoľvek otázok píšte na pulzradio@ku.sk.

ODKAZ na súťažný album: Veľká sviatočná súťaž s Pulz rádiom a Koktail barom Aréna

plagatik

Share

Spolupracujeme s

arena it klub reklama



Share